Heeft u thuis nog oud videomateriaal liggen? Een opname van een familiefeest? Of misschien een opgenomen TV programma?

Ik maak dit videomateriaal graag digitaal voor u! Lees hieronder verder voor het aanbod.
Uw materiaal wordt niet omgezet met een USB opnameapparaat, maar met een PCI opnameapparaat. Zo krijgt u hogere kwaliteit digitaal materiaal.

Heeft u veel banden/bandjes om over te zetten? Dan kan ik u misschien wel korting aanbieden!

Let op! Door een hardware wijziging kan ik momenteel enkel MiniDV bandjes converteren naar een digitaal formaat.


VHS (videobanden)

Ik zet graag VHS banden voor u om. De banden worden hierbij afgespeeld met een hoogwaardige speler en opgenomen in mpg formaat (720×576 pixels). Uiteraard krijgt u uw materiaal ook in mp4 formaat (640×480 pixels). Dit laatste formaat wordt door vrijwel iedere mediaspeler, van computer tot televisie, ondersteunt.


MiniDV

MiniDV is een veelgebruikt bandje voor thuisvideo. Ook deze bandjes zet ik graag voor u om! De bandjes worden hierbij opgenomen in avi formaat (breedbeeld of “standaard” (4:3)). Uiteraard krijgt u ook een mp4 bestand, zodat u uw video op vrijwel ieder apparaat kunt bekijken.

Hi8/Video8

Ook Hi8 of Video 8 bandjes zet ik graag voor u om. De bandjes worden hierbij afgespeeld met een hoogwaardige camera (Canon) en opgenomen in mpg formaat (720×576 pixels). Uiteraard krijgt u uw materiaal ook in mp4 formaat (640×480 pixels). Dit laatste formaat wordt door vrijwel iedere mediaspeler, van computer tot televisie, ondersteunt.


Liever digitaal of op dvd?

Ik kan uw video zowel als digitaal bestand leveren als op dvd. Ook kan ik een dvd maken én de digitale bestanden leveren. Mocht u alleen een dvd willen? Denk er dan aan dat u een medium gebruikt dat net als het bandje dat u om laat zetten snel “uit de tijd” raakt.

Privacy

Privacy is voor mij zeer belangrijk. Download het document (pdf) via de knop hieronder om meer te weten te komen over wat er gebeurd met uw data.